In Bakker dé Houthandel zijn meerdere sfeerkamers ingericht om ideeën op te doen.
In Bakker dé Houthandel zijn meerdere sfeerkamers ingericht om ideeën op te doen. (Foto: aangeleverd)

Bakker dé Houthandel is meer dan een houthandel alleen

HOOGKARSPEL - Deze periode van het jaar doet mensen extra verlangen naar sfeer en warmte in huis. Door kleine aanpassingen kan een (t)huis al een ware metamorfose ondergaan.

Bakker dé Houthandel heeft buiten een enorm assortiment aan hout, bouw en tuinmaterialen ook een prachtige showroom met houten vloeren, Reno Stairs® traprenovatie, schuifdeurenkasten en binnen- en buitendeuren. Maar ook de nieuwste collectie woonaccessoires, kasten, tafels en stoelen. Bakker dé Houthandel is namelijk meer dan een houthandel alleen.

Sfeerkamers

In circa twintig kamertjes zijn prachtige houten vloeren en traprenovaties te bewonderen. Doordat deze sfeerkamers zijn aangekleed met de nieuwste collectie woonaccessoires, meubels en tafels die een klant geheel naar wens samenstelt en doet hier boordevol ideeën op.

In de deurenshowroom zijn alle mogelijk binnendeuren te vinden én prachtige zwarte deuren die echt van nu zijn. Ook schuifdeurkasten op maat, zijn te vinden bij Bakker dé Houthandel. Elke kast kan naar wens worden samengesteld, met een eigen karakter en voor een optimale benutting van de ruimte.

Laatste trends

Omdat de laatste trends worden gevolgd, is Bakker dé Houthandel in staat om elk seizoen een nieuwe en actuele onderscheidende collectie aan te bieden. Men kan hier terecht voor een puur en eerlijk advies, maar zeker ook om boordevol ideeën op te doen!

Bezoek de showroom aan de Oosterwijzend 1 in Hoogkarspel of kijk op de website www.bakkerdehouthandel.nl.