Kerst, Christmasparty en Nieuwjaarsreceptie in 't Fortuin

WERVERSHOOF - In het eetcafé ontvangt 't Fortuin eerste kerstdag in besloten setting een aantal families voor de kerstbrunch.

Het eetcafé is tweede kerstdag geopend vanaf 16.00 uur! Kom ook eten? Keuze uit de kaart of voor één van de kerstgerechtjes. Vergeet niet tijdig te reserveren.

De Christmasparty wordt derde kerstdag gehouden met René Karst en zingende dj Jacco Deen. Uiteraard wordt ook dan de WIJ kersteditie gehouden. Hier hoort ook een kerstreceptie bij; van 19.30 tot 21.00 uur gratis bier, wijn, fris en Jillz. In de zaal zorgt René Karst, de topper van de kermis, voor de sfeer en de zingende dj Jacco Deen voor de beste kerst- en dansliedjes. Entree: 10 euro, inclusief garderobe. 18+ legitimatie verplicht!

Nieuwjaarsreceptie

Het nieuwe jaar wordt goed ingeluid met een nieuwjaarsreceptie, samen proosten op het nieuwe jaar. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom in 't Fortuin waar tot 19.00 uur bier, fris, wijn en Jillz van het huis zijn. Daarna zijn de consumpties voor eigen rekening. Marsha & Friends zorgt voor de muziek.

Feesten en partijen

Een feestje geven? 't Fortuin denkt graag mee, geeft tips en advies, regelt graag een leuke muzikant, dj of band, bekijkt de beschikbaarheid en geeft vrijblijvend informatie.

Wij wensen iedereen sfeervolle kerstdagen en een mooie jaarwisseling!

Frank, Karin en team!