Mensen moet zich hier thuis voelen
Mensen moet zich hier thuis voelen (Foto: aangeleverd)

Hippisch Centrum de Vleet één jaar later

ANDIJK - Er is enorm veel werk verzet, van schoonmaken, opknappen, verbouwen en nieuw bouwen. "maar we zijn er nog lang niet", zegt Anne-Marie Groenveld samen met haar partner Gert-Jan de Vries eigenaar van het complex. We zijn nog veel meer van plan maar dat kost tijd; Keulen en Aken zijn ook niet in 1 dag gebouwd.

De manege is inmiddels aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS). FNRS 'betekent' dat de manege een kwaliteitskeuring heeft doorstaan en dat ze onder andere het veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport (SVP) bezit. Paardrijden bij een FNRS-manege staat niet alleen voor goede leerpaarden en pony's maar tevens goed geschoolde instructeurs. Veiligheid en kwaliteit zijn de speerpunten van de FNRS. Kortom, ze hebben de zaken goed voor elkaar op het gebied van veiligheid en faciliteiten. De keuring is een zichtbaar bewijs van de professionalisering met nog altijd dezelfde warme uitstraling waar zowel mens als dier het fijn heeft.

Plezier

"Wij vinden plezier en ontspanning minstens zo belangrijk want in een omgeving waar je het naar je zin hebt en je op je gemak voelt leer je ook beter!"

Mensen moet zich thuis voelen hier en lekker kunnen genieten en paardrijden met alles wat wij te bieden hebben.'

Bij De Vleet kan jong en oud rijlessen nemen op elk gewenst niveau. Er worden elke dag rijlessen gegeven en dat eigenlijk op ieder gewenst moment van de dag, zowel in groepsverband als individueel.

Naast alle positieve ontwikkelingen is het 'paarden-duo' op zoek naar nieuwe aanwas van ruiters. ''We hebben alle faciliteiten in huis om het leven van paard en ruiter zo mooi mogelijk te maken. Kom dus gerust langs'', besluit de bevlogen paardenliefhebster.

Nieuwsgierig?

Zie hcdevleet.nl voor meer informatie. Meer weten? Bel dan naar 0228-745220 of loop binnen aan de Vleetweg 28 in Andijk.