Kom naar de bijeenkomst.
Kom naar de bijeenkomst. (Foto: Ad Weijdt)

SamenLoop voor Hoop actief in regio

ABBEKERK - Iedereen heeft direct of indirect te maken met de ziekte kanker. Voor hen een ingrijpend moment in het leven. SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs-loop om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding.

Deze loop wordt per gemeente georganiseerd. Vrijwilligers van het dorpshuis in Abbekerk willen volgend jaar deze loop ook organiseren. Wie wil hen helpen dit evenement te organiseren? De kick-off vergadering vindt donderdag 12 september om 19.30 uur in dorpshuis De Nieuwe Haven, Burgemeester P. Kromplein 6 in Abbekerk.

SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiƫnt moet leveren. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af, zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. Tijdens de SamenLoop steunt iedereen elkaar, staat stil bij kanker en viert vooral het leven.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: slvhoop.medemblik@gmail.com.