Het pasveerkorps uit Leeuwarden verzorgt zondag 15 september vanaf 13.30 uur een geweldige show op de Nieuwstraat.
Het pasveerkorps uit Leeuwarden verzorgt zondag 15 september vanaf 13.30 uur een geweldige show op de Nieuwstraat. Foto: KoolPics

Spelen op de paarden kan natuurlijk ook en wel vanaf drie Totalisator-locaties langs de baan. Drie grote videoschermen staan langs de baan, dus iedereen kan de ritten van start tot finish volgen.

De Medemblikker Harddraverij sluit traditioneel om 20.45 uur af met een door Prins Hendrik verzorgd spectaculair watervuurwerk, te zien vanaf het havenhoofd aan de Oosterhaven.

Watervuurwerk

Eenmalig evenement

De harddraverijvereniging organiseert eenmalig een evenement op zondagmiddag 15 september voor de harddraverij. Het wordt een geweldige middag met een Fries tintje. Het immens populaire Pasveerkorps uit Leeuwarden is door Prins Hendrik vastgelegd. Na het optreden van dit unieke muziekkorps verzorgt een twaalfspan met Friesche paarden uit Sibrandabuorren een spetterende show verzorgen op de Nieuwstraat.

Genieten

Zin een gezellige dag en optimale paardensport? Kom dan naar de show op zondag 15 september en de harddraverij van Medemblik op maandag 16 september. Genieten van gezelligheid, paardensport en saamhorigheid in het hartje van Medemblik.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding