Profiteer van hoge kortingen in het Winkelhart van Spanbroek/Opmeer.
Profiteer van hoge kortingen in het Winkelhart van Spanbroek/Opmeer. (Foto: Shutterstock)

Krieken in Opmeer: vroege vogels krijgen de hoogste korting

SPANBROEK/OPMEER – 'Shoppers' profiteren zaterdag 26 oktober in het winkelhart van Spanbroek/Opmeer van de vele kortingsacties bij diverse winkels. Deelnemers zijn herkenbaar aan de gele posters, die in de etalage hangen.

Hoge kortingen zaterdag 26 oktober van 08.00 tot 11.00 uur

Vroege vogels worden beloond als ze vroeg uit de veren komen. Hoe eerder het winkelend publiek in het winkelhart aanwezig is, hoe meer korting de deelnemende winkel geeft. Met de spectaculaire krieken-acties willen de winkeliers uit Opmeer/Spanbroek wat terug doen voor hun trouwe klanten.

Dus kom vroeg uit je warme bedje om voordeel te hebben van deze te gek hoge kortingen. Elk uur tot 11.00 uur zakt de korting en heeft een winkel diverse aanbiedingen. Zet deze dag de wekker dus lekker vroeg. Daarna is het gewoon weer zaterdag.

Houd de gele posters in de gaten!

Krieken wordt tweemaal per jaar, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar, gehouden. De kortingsacties van winkeliers staan vermeld in de advertenties op deze pagina. Kijk snel wat ze te bieden hebben.

Profiteer van te gekke aanbiedingen van de winkeliers

Nieuwsgierig geworden?

Bel snel je moeder, dochter, vriendin of de buurvrouw, vraag ze mee en ga lekker shoppen!

Ook voor mannen

Niet alleen dames houden van winkelen. Heren willen er toch ook goed uitzien! Dus denk niet dat er voor de mannen niets te halen valt! Ook voor hen zijn fantastische koopjes te vinden. Zeker de moeite waard om vroeg op te staan.

Dus kom naar het winkelhart in Opmeer/Spanbroek. Tot zaterdag 26 oktober in alle vroegte!

Op tijd eruit voor koopjes tijdens Krieken Opmeer.