Co Feld neemt afscheid van Monuta

DE GOORN - Na een samenwerking van tien jaar neemt Co Feld afscheid van Monuta. Wat verandert er per 1 november? Een nieuwe huisstijl, welke terug is te vinden in een nieuwe logo, advertenties en visitekaartjes.

"Per 1 november gaan wij verder als Uitvaartverzorging Co Feld waarin wij ons beleid geheel aanpassen naar eigen wens. Zo nemen wij in ons afscheidscentrum het afscheidsatelier in gebruik", meldt Co Feld.

Kist beschilderen

"Het afscheidsatelier biedt mensen de mogelijkheid om de uitvaart van een dierbare of een uitvaart welke te voorzien is, maar nog enige tijd op zich laat wachten, vorm te geven. In ons atelier hebben mensen de tijd en ruimte om de kist te beschilderen, bloemstukken te maken of anderszins uiting te geven aan de uitvaart die komen gaat. Het maakt dan niet uit of wij wel of niet uw uitvaart verzorgen. Dat doen wij ongeacht u niet of wel, of waar u verzekerd bent. En iedere collega of uitvaartvereniging kan gebruik maken van onze faciliteiten."

Fair Coffins

"Wij zijn dealer van Fair Coffins. Dat zijn kisten, gemaakt van speciaal ontworpen karton. Qua uitstraling doen ze niet onder voor de gangbare kisten en het draagvermogen is hieraan gelijk. Het voordeel is dat ze ecologisch zijn geproduceerd. Wat inhoud dat er bij de productie en verbranding bij crematie veel minder CO² uitstoot is. En ook belangrijk: ze worden gemaakt door mensen die door een beperking een afstand hebben tot de arbeidsmarkt."

Digitale vingerafdruk

"Wij bieden de mogelijkheid tot het maken van een digitale vingerafdruk van uw dierbare. Deze wordt opgeslagen in een digitale kluis en wordt bijvoorbeeld gebruikt voor een as- of herdenkingssieraad. Dit voldoet geheel aan de privacy wetgeving. Als de vingerafdruk is verwerkt naar wens of er wordt geen gebruik van gemaakt, dan wordt die verwijderd."

Dienstverlening

"Onze dienstverlening blijft onveranderd; dezelfde vertrouwde gezichten en het blijven aanbieden van nazorg, zolang dit gewenst is. Het gebruik van onze faciliteiten, zoals de 24-uurs-kamer, de aula en verzorgingsruimte, veranderen niet. Men is niet gebonden aan vaste tijden bij een condoleance of afscheidsplechtigheid. Bij grote gezelschappen wijken wij uit naar Cultureel Centrum Berkhouterkerk. Ook hier is er geen tijdslimiet aan uw verblijf."

Vanaf 1 november: Uitvaartverzorging Co Feld, Wieder 19 in De Goorn, tel. 0800-0880, uitvaart@cofeld.nl of www.cofeld.nl.