Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Maak kans op blokkentoren Buurman & Buurman

Durf jij de Buurman & Buurman Blokkentoren te bouwen!? De toren staat al en om verder te bouwen moeten jij en je vrienden blokjes uit de toren gebruiken. Dit gaat natuurlijk niet zonder gevaren. Elke keer als je een blokje wegpakt en hoger bouwt, wordt de toren minder stabiel. Ben jij in het bezit van stalen zenuwen en vaste handen, of ben jij degene die de blokkentoren om laat vallen? Inclusief dobbelsteen voor extra speelplezier!

Naar de bioscoop

De film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los draait vanaf 21 november in de bioscoop. Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen ze op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, een appeldief te vangen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En waarom zouden ze naar een autowasstraat gaan wanneer zij er zelf eentje kunnen bouwen? Het experimenteren valt niet mee, waardoor het één en ander in de soep loopt... A je to!

Met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen.

Just Entertainment stelt blokkentorens beschikbaar voor de lezers van de Medemblikker/Koggenlander. Kans maken? Stuur een e-mail voor 25 november onder vermelding van Buurman en Buurman naar redactie.med@rodi.nl. Vergeet niet naam en adresgegevens te vermelden.

De winnaars krijgen de prijs thuisgestuurd.