In Medemblik wordt op verschillende locaties yogales gegeven.
In Medemblik wordt op verschillende locaties yogales gegeven. Foto: (Foto: Adobe Stock)

Doe mee met Wereld Yoga Dag

MEDEMBLIK - De Wereld Yoga Dag wordt vrijdag 21 juni gehouden. Wereldwijd worden yogalessen gegeven, waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat. Zo wordt het begrip 'verbinding', wat centraal staat bij yoga, praktisch vormgegeven.

Diverse yogalessen voor jong en oud

Ook in Medemblik wordt deze dag gevierd en worden yogalessen op bijzondere locaties gegeven. In de sfeervolle locatie kasteel Radboud geeft yogalerares Olga Maret van 09.00 tot 10.00 uur Hatha Yoga en van 10.30 tot 11.30 geeft Judith Takken hier Body en Mind Yoga. Bij mooi weer zijn de lessen buiten rond het plein van Radboud. Bij minder mooi weer worden de lessen binnen in het kasteel gehouden. Iedereen kan meedoen.

Doe mee!

Kinderyoga

Olga Maret geeft om 16.00 uur een kinderyogales in het Emmapark op het grasveld vlak bij de hoofdingang, aan de Hoogesteeg. Aan deze speciale kinderyogales mogen ook de (groot)ouders deelnemen. Als het regent, dan wordt deze les verplaatst naar de yogaruimte aan de Breek 12, achter de Aldi.

Happy Wings

De opbrengst van de vrijwillige bijdrage gaat naar stichting Happy Wings. Deze helpt kinderen en volwassenen met een beperking door interactie met vogels juist hun mogelijkheden in plaats van beperkingen te ervaren.

Kom vrijdag 21 juni tijdens de Wereld Yoga Dag naar één van de bijzondere locaties in Medemblik.

Yogamatjes zijn aanwezig, maar wie er zelf eentje heeft, graag meenemen.