Theaterliefhebbers kunnen genieten van het diverse programma in Theaterkerk Wadway.
Theaterliefhebbers kunnen genieten van het diverse programma in Theaterkerk Wadway. (Foto: aangeleverd)

Programma theaterkerk

WADWAY - Theaterkerk Wadway laat ook in het nieuwe theaterseizoen 2019/2020 een mooie mix zien van jonge en de meer bekende theatermakers. Wie op vakantie gaat, maar zeker wil zijn van een plaatsje, kan nu gelijk voorstellingen boeken via www.theaterkerkwadway.nl.

Nieuwe voorstellingen van Jette Derlager met 'Decemberdagen', Yora Riemstra met 'Up' en Het Volk, maar ook Helmert Woudenberg keert terug met 'Van huis uit', een bijzondere matinee voorstelling.

Muziek en theater van onder andere Theo Nijland, Henk Poort, Ester Groenenberg & band, Piepschuim, Leone Jansen en Erik Rutjes, Enge Buren en natuurlijk komt Kees Vriend ook weer terug.

Veel aandacht voor cabaret en kleinkunst. Maak kennis met alle nieuwe talenten van grote festivals als Camaretten en het Amsterdams Kleinkunst festival, maar ook de nieuwe voorstellingen van Johan Goossens, Kitty van Mil, Kasper van der Laan en Joost Spijkers. De aftrap is evenwel voor het jubileumprogramma van Andermans Veren op 28 september in verband met het tienjarig bestaan van dit programma.

Voor de kleinsten een apart programma. Voor hen en de hele familie heerlijke voorstellingen, waarbij ze niet stil hoeven te zitten met onder andere Kok Tos uit de Annie MG Schmidt boeken en Vrouwen van Wanten.