Olaf en Elsa komen naar Spanbroek! Kom jij ook?
Olaf en Elsa komen naar Spanbroek! Kom jij ook? (Foto: aangeleverd)

Frozen event in winkelcentrum

OPMEER/SPANBROEK - Wie heeft er zaterdag 22 juni van 12.00 tot 16.00 al iets in zijn agenda staan? Niet? Zet het Frozen event er dan maar gelijk in, want deze dag mag niemand missen!

In de tekenfilm Frozen spelen twee prinsessen de hoofdrol. In het koninkrijk Arendelle wonen Elsa, de troonopvolgster, en haar jongere zus Anna. Elsa heeft magische krachten, waarmee ze sneeuw en ijs kan creƫren. Ook maakt ze daarmee sneeuwpop Olaf.

Meet and greet

Elsa en Olaf komen naar het winkelcentrum in Opmeer-Spanbroek. Kinderen kunnen met hen op de foto en meezingen op nummers van de Disney animatiefilm Frozen.

Maar dat is zeker niet het enige!

Activiteiten

Deze dag staat er in het winkelcentrum ook een schminkstand en een glittertattoo-stand waar de kids hun mooiste creaties kunnen laten maken. Wie van kleuren houdt, die zit deze dag ook goed, omdat er veel kleurplaten zijn die ingekleurd kunnen worden. Aangezien alle kinderen van lekkernij houden, genieten zij ook nog eens van een heerlijke suikerspin.

Kom, doe mee!

Een geweldig evenement voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Zing vol overgave mee met de bekende liedjes. Om kippenvel van te krijgen!

Het Frozen event is mede mogelijk gemaakt door de winkeliers van de winkeliersvereniging in Opmeer/Spanbroek.