Pand waarin Zusje is gevestigd.
Pand waarin Zusje is gevestigd. (Foto: aangeleverd)

Genieten bij Zusje van Tierlantijn

ENKHUIZEN - Eigenares Erna Roorda runt al meer dan tien jaar de winkel Tierlantijn Wonen in het centrum van Enkhuizen. Het Zusje van Tierlantijn dat zij vorig jaar opende schuin tegenover Tierlantijn Wonen is haar tweede zaak: een winkel met een totaal ander concept en assortiment.

Frisse voorjaarssfeer in huis

De naam van haar nieuwe winkel is een knipoog naar de collectie van Zusss, die de kern van het assortiment vormt. Erna wilde meer met fashion, maar niet sleutelen aan de formule van Tierlantijn Wonen. Dus opende ze vrijwel tegenover haar bestaande winkel een tweede zaak. Bij het Zusje van Tierlantijn ligt de focus op de combinatie van fashion en wonen.

Voorjaarscollectie

Met de nieuwe voorjaarscollectie van Zusss proberen we je bewust te maken van de kleine geluksmomenten. Want je loopt te stralen in je nieuwe outfit van Zusss, gemaakt van luchtige stoffen en nieuwe ontwerpen.

Daarbij draag je kekke sneakers of te gekke sandalen. En met een nieuw seizoen voor de deur, ook een nieuwe sfeer in huis! Met de accessoires en kussens van Zusss creƫer je gemakkelijk een frisse voorjaarssfeer in jouw woonkamer", aldus Erna.

Goed gevoel

Zin in een blij gevoel? Kom dan langs bij het Zusje van Tierlantijn in Enkhuizen!