Afbeelding
(Foto: Metro Goldwyn Mayer Pictures Inc)

Maak kans op kaarten Fighting With My Family

Fighting with My Family geproduceerd door onder meer Dwayne Johnson, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle vrouwelijke WWE-worstelaar Paige. Paige (Florence Pugh) komt uit een hecht Brits gezin dat helemaal gek is op worstelen.

Wanneer zij en haar broer Zak (Jack Lowden) de kans krijgen om auditie te doen voor WWE (World Wrestling Entertainment), grijpen ze deze unieke kans om hun stoutste dromen werkelijkheid te laten worden. Maar alleen Paige en niet haar broer wordt uitgekozen om verder te gaan met het zware trainingsprogramma. Ze moet deze harde wereld in haar eentje trotseren en zelf ontdekken wat haar bijzonder maakt en haar een ster kan maken. Met Dwayne Johnson als zichzelf, geregisseerd door Stephen Merchant. Verder met onder andere Lena Heady, Nick Frost en Vince Vaughn.

Deze film draait vanaf 4 april in de bioscoop

Universal Pictures International stelt bioscoopkaarten ter beschikking voor de lezers van de Medemblikker/Koggenlander. Kans maken? Stuur een e-mail voor 1 april onder vermelding van Fighting With My Family naar redactie.med@rodi.nl en maak kans op een prijs. Vergeet niet naam en adresgegevens te vermelden.

De winnaars krijgen de prijs thuisgestuurd.