Gratis belastingservice FNV-leden

REGIO - FNV-leden profiteren ook dit jaar van de FNV-belastinghulp. Zij worden gratis geholpen met het invullen van de belastingaangifte over 2018, alsmede een teruggave vanwege een aftrekmogelijkheid.

Het invullen van de aangifte is voor veel mensen een groot probleem, want de belastingbepalingen veranderen voortdurend. De FNV geeft haar leden al jaren de mogelijkheid de kosten van betaalde hulp voor het invullen van het biljet uit te sparen. Verspreid over het hele land, staat een korps van circa zesduizend speciaal opgeleide kaderleden klaar om FNV-leden te helpen. Met de hulp van dit korps deden vorig jaar ruim 290.000 FNV-leden hun voordeel. De toeloop van dit uniek stuk dienstverlening is zeer constant. Dat komt omdat de FNV-belastinghulp in de loop der jaren een uitstekende naam opbouwde. De Belastingservice FNV is in het bezit van het ISO-certificaat. Ook de belastingdiensten zelf, maakt men graag gebruik van de inzichten en ervaringen van het FNV-corps.

De FNV-leden in de gemeente Medemblik die van deze service gebruik willen maken, kunnen zich voor het maken van een afspraak aanmelden bij M. Huijsen, tel 0227-542285 en C. van Putten, tel. 0227-541485. Alléén bellen tussen 18.30 en 19.30 uur. Beiden zijn maandag tot en met vrijdag te bereiken. Bel snel, dan is het maar geregeld!