Big Gig geeft een geweldige voorstelling in De Dres in Nibbixwoud.
Big Gig geeft een geweldige voorstelling in De Dres in Nibbixwoud. (Foto: aangeleverd)

BiG-Movie-GiG met beeld en geluid in De Dres

NIBBIXWOUD - Bigband BiG GiG speelt zondag 24 maart om 14.30 uur de muziekvoorstelling BiG-Movie-GiG in 'Cinema' De Dres, aan de Lange Dres in Nibbixwoud. Bezoekers kijken naar film- en tv-beelden en luisteren naar livemuziek door de Bigband.

Gevarieerde muziekvoorstelling BiG GiG

BiG-Movie-GiG is een gevarieerde muziekvoorstelling met veel herkenning, avontuur, humor, romantiek en spanning. Het publiek hoort live gespeelde muziek, onder meer Mission Impossible, James Bond, De Wrekers, The Good, the Bad and the Ugly en Onedin Line en sfeervolle beelden en spannende of grappige montages. De bigband wordt speciaal voor dit programma uitgebreid met instrumenten als bugel, fluit, banjo, mandoline en mondharmonica. Vocale talenten Clara Bakker en Bas Koppes vullen de band aan met zang. In de voorstelling zijn ook filmpjes te zien waarin de leden van BiG GiG figureren. De presentatie is in handen van Sander Huisman. Hij verzorgt de verbinding in de show en geeft een toelichting op muziek en beeld.

BiG GiG presenteerde deze muziekvoorstelling in 2017 in diverse theaters. Beeld en het geluid in de productie lopen synchroon.

Dit vergt een grote mate van concentratie en het resulteert in een intense beleving door orkest én publiek. In combinatie met de filmbeelden krijgt de muziek nog meer zeggingskracht.

Entree volwassene 15 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de kassa.

Kinderen tot 12 jaar betalen 7,50 euro (alleen aan de zaal). Kaarten via www.biggig.nl of bel na 18.00 uur 06-49886643.

In De Brink in Obdam vindt 25 mei om 20.00 uur nog een zelfde concert plaats.