Stap eens binnen bij Marjan Hartog Mode en bekijk de nieuwe merken.
Stap eens binnen bij Marjan Hartog Mode en bekijk de nieuwe merken. (Foto: aangeleverd)

Marjan Hartog Mode viert de lente

...maar we hebben nog meer te vieren! Toen Marjan in 1996 haar eigen winkel startte ging Angeline met haar mee. Ze werkten daarvoor al zeven jaar samen in de mode. Dus wordt er tijdens het open huis ook gevierd dat Marjan en Angeline dertig jaar samenwerken. Een hapje en drankje horen natuurlijk bij dit jubileum.

Stap tijdens het open huis op donderdag 14 tot en met zondag 17 maart eens binnen en profiteer van 10% korting op de gehele collectie. Naast de bekende merken die klanten gewend zijn, onder meer Sandwich, Poools, Another Woman, Olsen, Rosner, Gardeur, Frankwalder, Erfo, Roberto Sarto en Setter, zijn drie nieuwe merken toegevoegd: Juffrouw Jansen; een collectie met een positieve uitstraling, zo draagbaar in een verfijnde, hoogwaardige kwaliteit. Marble uit Schotland heeft truien en shirts van natuurlijke materialen, die een luxe en zachte uitstraling hebben. Verder is Marjan heel blij dat Smashed Lemon helemaal terug is van weggeweest. Jurkjes, verschillende modellen, in blijde zomerse printen in veel viscose stoffen.

Tip: Blijf vooral niet weg vanwege het stormachtige, natte weer. Het is lente; tijd voor iets nieuws. Iedereen is welkom bij Marjan Hartog Mode, aan de Nieuwstraat in Medemblik.