Meteoor versus CSV

HOOGWOUD - De wedstrijd tussen koploper CSV uit Castricum (1e) en Meteoor (2e) werd afgelopen zaterdag werd het een spannende wedstrijd in de Weijver in Hoogwoud. Momenteel speelt het team tweede klasse, nadat ze vorig jaar waren gedegradeerd.

De zaal was goed gevuld met publiek. De wedstrijd startte met vijf invallers vanuit de jongere jeugd. De eerste helft ging het gelijk op tussen beide ploegen. Na een halfuur was de stand 4-4. Daarna maakte Meteoor twee doelpunten. Maar CSV stond goed te verdedigen, voor Meteoor moeilijk om doorheen te komen. Met rust stond CSV voor met 8-10.

De tweede helft moest Meteoor een tandje erbij zetten om weer op gelijk stand te komen. Meteoor had veel kansen nodig om te scoren. Hierdoor bleven ze achter met de doelpunten. Het was een gelijke strijd tegen CSV, Meteoor miste de penalty's, waardoor ze geen aansluiting vonden in de punten. In de laatste seconde zorgde Ilse voor een break-out; het laatste doelpunt van de wedstrijd. Eindstand: 15-16.

Dees, Nina, Yenthe, Nikki, Eva en Jasmijn van de F1 speelden afgelopen zondag tegen Commandeur/VVW. Het publiek was in groten getale aanwezig om de meiden aan te moedigen. Bij de jongste jeugd gaat het nog niet echt om de doelpunten, maar om het samen spelen, samen plezier beleven, samen verdedigen, samen op doel staan, samen er een mooie wedstrijd van te maken. De meiden wonnen de wedstrijd en vierden het kampioenschap. Na de wedstrijd werden ze door de coaches in het zonnetje gezet, iedereen kreeg een eigen speech en kregen limonade, een medaille en patat toe.