Zanglust bestaat een eeuw

HAUWERT - In het kleine, maar levendige dorpje Hauwert (ongeveer zevenhonderd inwoners) is het verenigingsleven erg belangrijk. Voetbal, gym, toneel, zang, handbal, historisch genootschap, koersbal, ijsclub, kinder-, ouderen-, biljart-, en vrouwenclubs: voor elk wat wils met als spin in het web: dorpshuis De Werf, aan de Heemraad Witweg.

Zanglust bestaat in november dit jaar honderd jaar en dat willen de leden niet ongemerkt voorbij laten gaan. Iemand is zelfs al 87 jaar Zanglust-lid, Ook is zij jarenlang penningmeester geweest. Wie dat is? Kom dan naar het jubileumfeest. De voorbereidingen voor een jubileumreĆ¼nie en de repetities zijn in volle gang. Voor oud leden is dit de kans om haar, maar natuurlijk ook andere oud leden te spreken.

De vereniging is nog op zoek naar oude leden om het honderdjarige jubileum te vieren. Die kunnen zich melden via zanglusthauwert@outlook.com.

Momenteel heeft Zanglust 25 leden, maar deze vereniging heeft een geschiedenis van concoursen, operettes en musicals. Beleef dit opnieuw tijdens de jubileumdag. Belangstellenden die op de hoogte willen worden gehouden over de vereniging kunnen zich op bovenstaande e-mailadres inschrijven.