De meiden van Westfriesland SEW willen nog een keertje vlammen.
De meiden van Westfriesland SEW willen nog een keertje vlammen. (Foto: aangeleverd)

Westfriesland SEW wil nog één keer vlammen

WOGNUM - De laatste thuiswedstrijd van de handbaldames Westfriesland SEW vindt zaterdag 11 mei om 19.00 uur plaats in de Westfrieslandhal De Bloesem, aan de Conferencelaan. Tegenstander is dit keer Foreholte uit Voorhout.

Na de laatste klinkende thuisoverwinning tegen Borhave is niet alleen het eredivisieschap zeker gesteld, ook is bij winst tegen Foreholte de eerste plaats in de nacompetitie een feit. Voor de meiden van Westfriesland SEW een reden om nog een keer alles uit de kast te halen en de Westfrieslandhal op z´n kop te zetten. Aan de supporters van Westfriesland SEW ligt het niet. De sponsorcommissie heeft alle sponsoren voor deze laatste wedstrijd uitgenodigd. De Werkgroep Marketing van Westfriesland SEW nodigde ook voor deze wedstrijd buren van de vereniging uit. En rondom deze laatste wedstrijd van het seizoen worden alle kampioenen van Westfriesland SEW gehuldigd en toegezongen door de supporters. Het wordt een kleurrijke boel op de tribune van de Westfrieslandhal. De marketing werkgroep heeft speciaal voor deze laatste competitiewedstrijd felblauwe sjaals laten maken. Het aantal is beperkt. Koop de sjaal voor aanvang van de wedstrijd.

Nieuwe teammanager

Westfriesland SEW stelde Vincent Baten 1 mei aan als de nieuwe teammanager voor de selectie van de dames senioren van topsportafdeling. In het nieuwe topsportplan is naast de nieuwe hoofdtrainer Arthur Langedijk ruimte ingericht voor een technisch directeur en een teammanager. Vincent is in de handbalwereld geen onbekende. Al eerder verrichte hij werkzaamheden rond de selectie van Westfriesland SEW. Nu doet hij dat in combinatie met de voetbalvereniging uit Nibbixwoud. Vincent is een belangrijke schakel voor de selectiespeelsters richting technische commissie, het bestuur en de rest van de vereniging. Daarnaast is hij aanspreekpunt voor de communicatie van de selectie.