Help Jill en stem!
Help Jill en stem! (Foto: aangeleverd)

Stem op Jill van de Berg voor Miss Teen

SPANBROEK - Jill van den Berg (14) woont in Spanbroek en doet mee met de Miss Teen of Noord Holland. De finale wordt zondag 12 mei gehouden in Purmerend.

"Ik doe mee met deze schoonheidswedstrijd, omdat ik graag nieuwe dingen uitprobeer én ik vind dat je alles moet doen wat je leuk vind en je moet je niet laten tegen houden door anderen", zegt Jill. Om een gooi te doen naar de nationale wedstrijd is het belangrijk dat ik deze finale win. Onderdeel van deze finale is de stemming van mensen op www.missbeautynetherlands.com. Deze stemming geldt voor 20% mee in de uitslag. De mensen kunnen nog tot zaterdag 11 mei 23.59 uur op mij stemmen. Wel doen hoor!"

De Spanbroeker had 4 mei een 'prejudging', waarin ze over zichzelf en school vertelde, drie feitjes over Noord-Holland en een kernboodschap in het Engels. Deze 'prejudging' telt 30% mee. "In de finale wordt ik ook nog beoordeeld door een jury en dat geldt dan voor de laatste 50%", vertelt Jill. Ze zit op de Copernicus in Hoorn. "Ik doe havo, dus ik heb veel huiswerk, maar het lukt me gelukkig de wedstrijd en school te combineren. Als ik win en de titel Miss Teen of Noord-Holland heb, ga ik eerst een feestje vieren natuurlijk! En daarna voorbereiden op grote finale die op 30 augustus is om de titel Miss Teen of the Netherlands te bemachtigen. Maar zover is het nog niet. Eerst de finale van Noord Holland doorstaan."