Nel en Kees Haakman, hun lederwarenwinkel blijft open. Driss doet de schoenreparaties.
Nel en Kees Haakman, hun lederwarenwinkel blijft open. Driss doet de schoenreparaties. (Foto: JH / Rodi Media)

Schoenen stuk? Ga naar Kees Haakman Schoenreparaties-Lederwaren

MEDEMBLIK - Het zal veel Medemblikkers niet ontgaan zijn. Kees Haakman staat niet zo vaak meer in zijn Kees Haakman Schoenreparaties-Lederwaren. Wel om een bakje koffie en soms kan hij het toch niet laten en stikt nog een sandaal.

"Ik krijg steeds meer last van de spierreuma in mijn handen. Het grootste deel van de reparaties kan ik onmogelijk uitvoeren. Ik moest echt stoppen", zegt Kees.

De winkel is woens-, donder-, vrij- en zaterdag vanaf 09.30 uur open voor klanten. Wie nog een koffer nodig heeft voor vakantie of een leuke handtas. Of misschien op zoek is naar een stevige riem of een mooi verjaardagscadeau. Nel staat alle klanten met raad en daad bij. Ze weet precies alle trends in de lederwarenbusiness.

Iedereen die een mankement aan schoeisel heeft, kan die brengen naar de winkel.

"Driss gaat ermee aan de slag en het mooie is dat hij het net als Kees doet. Die heeft hem tenslotte opgeleid. Kwaliteit staat voorop", stelt Nel vast.

Met Lappendag -5 augustus- gaat Nel flink knallen. "Het is even een 'sjouwtje', vooral met die hitte", lacht Nel, "maar voor op de kraam staat ons uitgebreide assortiment met diverse kortingen.

Kees Haakman Schoenreparaties en Lederwaren, Bagijnhof 42 in Medemblik, tel. 0227-544809.