Handshake van André Aaij (directeur Ibis Haarlem, rechts), Esther Schreuder (operations manager Ibis Haarlem) en Rob Wieleman (HOP-organisator)
Handshake van André Aaij (directeur Ibis Haarlem, rechts), Esther Schreuder (operations manager Ibis Haarlem) en Rob Wieleman (HOP-organisator) (Foto: PR)

André Aaij eerste HOP Vriend

HAARLEM - Directeur André Aaij van het nieuwe Ibis Styles Haarlem City Hotel is de eerste Vriend van de Haarlemse Ondernemers Prijs. Het initiatief komt van enkele Haarlemse ondernemers die de jaarlijkse ondernemerswedstrijd van Haarlem een warm hart toedragen. Zij ondersteunen het doel om ondernemers, ondernemerschap en ondernemersstad Haarlem te promoten.

In een week tijd hebben al tien ondernemers zich bij de Vrienden aangesloten. Onder hen de drie voormalige winnaars Tim Várdy (2015), Paul Hoefsloot (2017) en David Jonkers (2018), de finalisten Kick Willemse en Nick Stals, maar ook Hans Schluter, Hans Romijn, Dick Kol en Alexandra Moreu. Deze kopgroep van ondernemers barst zelf ook van de ambities. Zo won het Haarlemse Ibis Hotel afgelopen week samen met Gom Hospitality de Best Practice Award 2018, een prestigieuze branchetitel op het gebied van verantwoorde arbeidsomstandigheden voor schoonmakers.
De grote Finale-avond is op maandag 8 april in de Lichtfabriek. Meer informatie en tickets via www.haarlemseondernemersprijs.nl.