Nieuwe naam voor wijkcentrum Parkwijk

HAARLEM - De Jan Sluyterslaan 11 is een ruime en fijne locatie die, op initiatief van DOCK, is verbouwd tot een wijkcentrum voor jong en oud in Parkwijk in Haarlem Oost. Op woensdag 27 februari vindt de feestelijke opening plaats. Wethouder Marie Thérèse Meijs onthult dan de naam voor 't wijkcentrum.

Wie de locatie aan de Jan Sluyterslaan 11 binnenkomt wordt verrast door de centrale hal en het licht dat binnenvalt en de bedrijvigheid in dit gebouw. Bewoners en vrijwilligers organiseren er activiteiten of volgen er lessen, ouders nemen deel aan opvoedtrainingen of gaan met hun kinderen naar de speel-o-theek. DOCK van team Oost is er ook actief en ondersteunen bewoners met het realiseren van hun initiatieven of bij hun hulpvragen.

MEE & de Wering biedt ondersteuning aan mensen met een beperking die hulpvragen hebben over wonen, dagbesteding, financiën of juridische zaken. Ook mensen die meer willen weten over het leven met niet aangeboren hersenletsel, autisme of een zintuigelijke beperking zijn hier op het juiste adres.