3000ste bezoeker bij Verhalenhuis

HAARLEM - Verhalenhuis Haarlem bestaat pas anderhalf jaar, maar heeft alleen al in de eerste helft van dit seizoen al meer dan 3000 bezoekers verwelkomd. Genoeg reden om de komende maanden nog tientallen mooie en zinvolle concerten, toneelstukken, filosofie café's en films aan te bieden voor jong en oud.

Marijke Kots speelt deze voorjaarsvakantie t/m vrijdag iedere dag om 15.00 uur haar stuk 'Glittergroente' voor kinderen van 4 jaar en ouder.

Opal Dream

Voor kinderen vanaf 8 jaar wordt de Australische film 'Opal Dream' vertoond op zaterdag 23 februari. Opal dream is een film over dromen, ergens heilig in geloven en rouwverwerking voor jong en oud. Want je hoeft niet alles te zien om het echt te kunnen geloven.

Prins Heerlijk

De voorjaarsvakantie wordt afgesloten op zondag 24 februari met de prachtige poppenvoorstelling 'Prins Heerlijk' van theater Fatsnerran. Vorig seizoen was hun voorstelling Monsterlijk Mooi al helemaal uitverkocht. Daarom komen ze dit jaar terug met 'Prins Heerlijk', een modern sprookje over wilskracht en de zoektocht naar geluk met spanning, humor en interactie.

Onverwachte wending

Zoetje, een lieflijke ietwat verlegen keukenprinses, besluit op zoek te gaan naar een prins. Op haar verre reis langs velden en wegen, bergen en zeeën ontmoet ze de vreemdste figuren, maar geen echte prins. Als ze ten einde raad probeert een kikker te kussen, krijgt haar zoektocht naar geluk een onverwachte wending.

Kaarten

De toegang voor het jeugdtheater is slechts € 7,50 en voor de film € 4,-. Aanvang 15.00 uur. Adres: van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

Reserveren: www.verhalenhuishaarlem.nl