Ervaar het rijden in een Subaru tijdens de Winter testdagen.
Ervaar het rijden in een Subaru tijdens de Winter testdagen. (Foto: Teppo Vertomaa)

ONTDEK DE VOORDELEN VAN SUBARU: KOM NAAR DE WINTER TESTDAGEN

HAARLEM - Een Subaru beschikt over bijzondere techniek, iets dat lang niet iedereen weet. Daarom heeft Subaru-dealer Kennemerland nu de Winter Testdagen. Tijdens die dagen worden de voordelen van onder meer boxermotor, CVT-automatische transmissie, EyeSight, permanente vierwielaandrijving en nog veel meer zaken uitgelegd. Om de conclusie alvast te verklappen: Subaru past die techniek niet toe omdat het merk zich wil onderscheiden, maar omdat de auto's er beter van worden. Op de Winter Testdagen bij Subaru-dealer Subaru Kennemerland in Haarlem is het volledige verhaal te horen. En kan er natuurlijk worden proefgereden. Deelnemen is gratis.

Uitgebreid SUV's en Crossovers testen onder allerlei omstandigheden

Rijden, daar gaat het om bij de Winter Testdagen. Want eerlijk is eerlijk, een goed verhaal over de techniek van de auto begint pas te leven als je achter het stuur plaatsneemt. Rijden dus, en veel. Maar niet voordat de filosofie van het merk is uitgelegd. Dat gebeurt niet in een uren durend betoog, maar kort en bondig. De techniek komt aan bod, maar ook slimmigheden als de dunne dakdragers waardoor het uitzicht beter is, de handige opstapjes op de dorpels en de veiligheidshaken in de achterportieren. Deze details, samen met de doorwrochte techniek van elke Subaru, maakt de auto's zo bijzonder. En dus de moeite van het testen waard.

Perfecte testroute

Hoewel de proefritperiode is gedoopt tot Winter Testdagen, is de kans aanwezig dat de testomstandigheden allesbehalve winters zijn. Daarom heeft Subaru-dealer Kennemerland een uitgekiende testroute uitgezet zodat alle belangrijke aspecten van de testauto uitvoering kunnen worden geprobeerd. Reken op snelweg, hellingen, indien gewenst off road en nog veel meer. Ook goed om te weten: wie zijn auto veel gebruikt als trekauto kan dit aangeven, zodat er tijdens de proefrit ook met caravan of trailer kan worden gereden. Alleen zo krijgt iedere klant een goed beeld van de Subaru die hij mogelijk koopt, alleen zo leer je een Subaru op waarde te schatten.

Gratis en vrijblijvend

De Subaru Winter Testdagen worden gehouden tot het einde van de winter, deelname is gratis en vrijblijvend en er kan worden gereden met de Subaru XV, de Outback en de Forester. Aanmelden kan op Subarutestdagen.nl of rechtstreeks bij Subaru-dealer Kennemerland in Haarlem.

Subaru Kennemerland. Adres: Eysinkweg 67, 2014 SB Haarlem. Telefoon: 023 553 1000. www.steemanautomotive.nl