De Nissan Juke.
De Nissan Juke. (Foto: Nissan communicatie)

Nissan Juke extra voordelig bij Nissan Rustman

HAARLEM - De Haarlemse Nissan dealer Rustman geeft de komende dagen duizenden euro's korting op de Nissan Juke. De Nissan Juke is geen gewone crossover. De Juke is een compacte crossover met een sportieve uitstraling, die gemaakt is voor heerlijke ritten op de weg.

Met achterlichten die zijn geïnspireerd op de krachtige 370Z van Nissan, een strak vormgegeven motorkap n gespierde lijnen is dit absoluut geen alledaagse auto. Het combineert de uitstraling van een 2-deurs sportauto met een praktische gemak van een 4-deurs SUV. De Nissan Juke biedt het beste van beide werelden. De Nissan Juke is namelijk zowel geschikt voor in de stad als voor een rit door de bergen. Met deze auto komt u echt overal met veel plezier.

Gewenste opties

De nieuwe Nissan Juke is standaard al rijk uitgevoerd met vele gewenste opties, maar de Nissan Juke Acenta, N-Connecta en Tekna uitvoering biedt u nog veel meer. De Juke's bij Rustman zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar en staan klaar in der showroom. Wees er snel bij, want op is op!

Proefrit

Benieuwd wat uw huidige auto waard is als inruil op deze auto? Of heeft u niets in te ruilen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het aanschaffen van deze auto? Kom dan nu naar Rustman en ontdek de auto tijdens een proefrit. Profiteer van deze duizenden euro's korting.

Adresgegevens

Nissan Rustman is gevestigd op de Grijpensteinweg 69 in Haarlem. Telefoon: 023 524 4040.