Dansen in ongedwongen sfeer.
Dansen in ongedwongen sfeer. (Foto: Letz Party Promotion)

30+ Letz Party Disco & Upbeat Classics Party

HAARLEM - Op zaterdag 2 maart organiseren Hotel Raecks en Letz Party een "30+ Disco & Upbeat Classics dansfeest in twee party area's". Adres: Raaks 1 – 3 in Haarlem. Het feestje duurt van 20.00 tot 1.00 uur.

FEEST DER HERKENNING

DJ XLR draait de Upbeat hits. Je hoort in deze area een swingende uptempo mix van de classics van de Dance / House / Soul en Latin. In de andere zaal draait DJ William (Party Inside) een swingende mix van de beste Disco Classics uit de 70s, 80s, 90s, 00s & 10s.

All time dance tunes

Ga los op disco krakers van weleer, de opzwepende Latin, rock & pop tracks en geniet van all time dance tunes van vandaag de dag. "Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je 'helemaal los' met gelijkgestemden op de hits van toen en nu.

"Op dit feest ben je verzekerd van de beste en lekkerste hits van toen en nu. In de feestzaal zal stil zitten echt niet lukken," aldus organisator William Appelmans.

Diversiteit

Letz Party organiseert in deze regio meerdere soorten feesten. Van landgoedfeesten in Elswout tot strandfeesten waar het zand tussen de tenen kriebelt. Geen nachtbrakers? Dan komen deze feesten goed uit, aangezien de danceparty's al om 20.00 uur beginnen. Toch een feest dat je helemaal naar eigen wensen kunt sturen? Dat kan ook bij Lets Party van William Appelmans.

Ticket verkoop

Tickets voor de 30+ Letz Party Disco & Upbeat Classics Party zijn online en aan de deur te verkrijgen. Early bird €12,50 (tot 23 februari). Regulier 15,00 en aan de deur 17,50.