Het team van La Tavernina onder leiding van Franco Tronci (tweede van links) heet u van harte welkom!
Het team van La Tavernina onder leiding van Franco Tronci (tweede van links) heet u van harte welkom! (Foto: VINCENT DE VRIES RODI MEDIA)

Italiaanse avond bij La Tavernina

NOORD-SCHARWOUDE - Op zaterdag 2 maart houdt Italiaans restaurant La Tavernina een speciale Italiaanse avond.

Authentieke gerechten en live muziek

Het menu is samengesteld uit gerechten buiten de kaart om, bestaande uit een aantal authentiek Italiaanse vlees- en visgerechten, risotto en pasta. Het menu wordt afgesloten met een lekker dessert, koffie en - uiteraard- limoncello.

Sardijnse horecafamilie

Franco Tronci komt uit een echte Sardijnse horecafamilie. Het is zijn passie om gasten op culinaire Italiaanse verwennerijen te trakteren.

"De bevolking van Sardiniƫ staat bekend om haar gastvrijheid en een keur aan smaakvolle gerechten op basis van vis, vlees, pasta en pizza. Specialiteiten die gekruid worden met de wilde rozemarijn, tijm en mirtobessen. Natuurlijk is er de bekende pecorinokaas. Al die ingrediƫnten zijn terug te vinden in onze gerechten. Ook hebben we een ruim aanbod aan heerlijke Italiaanse wijnen."

Italiaanse avond

Het team van La Tavernina, bestaande uit Antonella, Franco, Paolo, en kokkin Giuseppina heet u op zaterdag 12 maart welkom voor een onvervalste Italiaanse avond, met eten, wijnen en live-muziek van het duo Due Amici. Zie het menu in de advertentie.

La Tavernina is te vinden aan de Dorpsstraat 710 in Noord-Scharwoude. Meer weten of reserveren? Kijk op www.latavernina.nl of bel 0226-340072.

Voor de specialiteitenavond graag vooraf reserveren.