Heren die hun kookkunsten willen verbeteren onder leiding van met Theo Louter, zijn welkom bij WonenPlus.
Heren die hun kookkunsten willen verbeteren onder leiding van met Theo Louter, zijn welkom bij WonenPlus. Foto: aangeleverd

Koken voor mannen

LANGEDIJK - Heren die willen leren koken of hun kookkunsten willen verbeteren kunnen binnenkort weer terecht bij de cursus koken voor mannen. Zowel interessant voor beginners als gevorderden.

Professioneel kok Theo Louter leert de deelnemers hoe leuk en eenvoudig koken kan zijn. Alle recepten zijn gemaakt voor de keuken thuis, iedereen kan ze maken. Naast de traditionele keukengeheimen besteedt Nico ook aandacht aan bijvoorbeeld slow cooking, aan boodschappen doen, de kwaliteit van de ingrediƫnten en de noodzaak van verse producten. Na bereiding worden de gerechten uiteraard gezellig samen genuttigd.

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus snel aanmelden is wenselijk. De cursus start op maandag 4 maart. Er zijn vijf wekelijkse lessen van 17.00 tot 19.30 uur in zorgcentrum Horizon, Boeier 2 te Broek op Langedijk.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met: tel. 0226-318050 of mail naar cursus@wonenpluswelzijn.nl.