Nieuwsblad op Facebook

HAARLEMMERMEER - Langzaamaan vinden steeds meer lezers de weg naar onze Facebookpagina. Dagelijks plaatsen wij hier de laatste nieuwtjes, uitgaanstips, foto's van lezers, oproepen en (goede doelen) acties. Ook is op onze Facebookpagina elke week, vanaf woensdag 12.00 uur, een poll te vinden waarbij je je mening kunt geven op een actueel 'probleem'. Ga dus snel naar www.facebook.com, vul in de zoekbalk 'Nieuwsblad Haarlemmermeer' in en kies voor 'volgen' of 'liken'.


Nieuw asfalt A4 viaduct

BADHOEVEDORP - Het viaduct van de A4 over de Ringvaart krijgt nieuw en stiller asfalt. Voordat het zover is, moet het verstevigd worden. Aangezien het gaat om ongeveer 350 kilo per m² is dat een flink project. In het begin van de zomer moeten de werkzaamheden klaar zijn. Het vaarverkeer en het verkeer over de dijken kan er gewoon doorrijden.


Energy Party

HOOFDDORP - NMCX, Centrum voor Duurzaamheid verzorgt Energy Party's. Tijdens deze party's krijgen bezoekers inzicht in hun energieverbruik en leren mogelijkheden om energie te besparen en zelf energie op te wekken. Donderdag 21 februari is de Open Energy Party in Hoofddorp. Alle bewoners, die meer willen weten over energie in hun huis, zijn welkom. De Energy Party is bij een inwoner thuis. Van 19.30 tot 21.00 uur delen de partygangers hun kennis en ervaring over de energiebesparende maatregelen die zij al genomen hebben. Een energiecoach leidt de Energy Party. Inschrijven: bit.ly/energy-party.