Wederom grote winst vrouwen SV Overbos

HOOFDDORP - De vrouwen van SV Overbos hadden in Amsterdam geen moeite met SDZ. Het duel eindigde in 0-8. Lieselotte Wels scoorde in de eerste helft zelfs vier keer.

De thuisploeg gaf de eerste 10 minuten nog wat tegenstand. Daarna toonde Overbos haar kracht. Na een klein kwartier maakte Wels haar eerste treffer. 2 Minuten later was ze weer trefzeker. SDZ stond onder grote druk. Na een klein half uur kon Wels in 4 minuten tijd opnieuw twee keer scoren. Nog voor rust maakte Lisa Boersma 0-5. De tweede helft was een formaliteit, echter Overbos bleef sterk en gedreven spelen. Kirsten Boon maakte het volgende doelpunt. In de slotfase was er nog een eigen doelpunt en een fraaie treffer van Emma Huurman.

Overbos neemt het zondag op tegen SC Buitenveldert. Beide teams hebben geen moeite met de andere teams in de derde klasse. Overbos moet winnen om eerste te worden.