Jong of oud, slank of met een maatje meer, man of vrouw; iedereen maakt kans om catwalkmodel te worden.
Jong of oud, slank of met een maatje meer, man of vrouw; iedereen maakt kans om catwalkmodel te worden. (Foto: Hoofddorp Winkelstad)

Catwalkmodel op Fashion Event

HOOFDDORP - Hoofddorp Winkelstad is de gehele maand maart Hoofddorp Fashionstad. Elk weekend zijn er evenementen, met als aftrap op zondag 3 maart de Fashion Event Castingdag en als hoogtepunt het derde Fashion Event op zaterdag 30 en zondag 31 maart. Dit event bestaat onder andere uit een professionele modeshows, diverse optredens en make-overs.

Altijd al eens mee willen lopen op de catwalk tijdens een officiƫle modeshow? Hoofddorp Fashionstad biedt deze kans. Iedereen vanaf 14 jaar mag meedoen.

Opgeven voor de Fashion Event Castingdag op 3 maart kan via www.hoofddorpwinkelstad.nl/fashionevent. Jong / oud (vanaf 14 jaar), alle confectiematen, mannen / vrouwen, iedereen kan catwalkmodel worden. Meedoen met het hele gezin? Of grootouders met kleinkinderen? 65+? Het kan allemaal.

Casting

Tijdens de casting op zondag 3 maart kiest een jury modellen die mogen meelopen op de catwalk tijdens het Fashion Event op 30 en 31 maart. Om zich goed voor te bereiden, ontvangen de gekozen modellen op de Castingdag, aansluitend, een workshop van twee echte catwalk professionals.

Tijdens het Fashion Event lopen de modellen in kleding van modewinkels uit Hoofddorp Winkelstad. Van alle modellen wordt ook nog eens het Fashion Model van 2019 gekozen die hiermee een professionele fotoshoot wint.