De workshop is bedoeld voor opvolgers in het familiebedrijf die ambitie hebben.
De workshop is bedoeld voor opvolgers in het familiebedrijf die ambitie hebben. (Foto: Vincent de Vries/Rodi Media)

'Haal het beste uit jezelf in familiebedrijf'

REGIO – Succesvolle Opvolging, dat familiebedrijven verder helpt met opvolging, organiseert donderdag 14 maart de workshop 'Haal het beste uit jezelf in jouw familiebedrijf'.

De workshop is exclusief voor opvolgers in het familiebedrijf die ambitie hebben en zichzelf verder willen ontwikkelen. Het is een interactieve workshop waarop je antwoord krijgt op je vragen en ontdek je waar jouw groeimogelijkheden liggen. Inzicht in eigen kwaliteiten en drijfveren is een eerste belangrijke stap in succesvol leiderschap. Pas wanneer je jezelf goed kent en goed kunt managen, ben je in staat anderen te leiden. Je gaat je focussen op dat wat je wilt bereiken en waar je invloed op hebt.

Rijdende trein

Als nieuwe generatie stap je op een rijdende trein, namelijk in een bestaand bedrijf met vaste structuren en patronen. Het is voor elke opvolger een uitdaging om van het familiebedrijf je eigen bedrijf van maken en jouw eigen koers te gaan varen. Hierbij komt het aan op lef én het tonen van leiderschap. Welke talenten zet jij in om jouw doelen te bereiken? En hoe doorbreek je patronen zodat je echt vernieuwend kunt zijn?

Tijdens de workshop leer je waar jouw kwaliteiten liggen en wat jouw drijfveren zijn en hoe je deze verder kunt inzetten en versterken. Zodat je het beste uit jezelf haalt én plezier in je werk ervaart. Daarnaast leer je de essentiële stappen voor succesvol persoonlijk leiderschap in het familiebedrijf waardoor je sneller en betere resultaten boekt. Tenslotte leer je de kracht en de valkuilen van het familiebedrijf kennen en de dynamieken die er spelen.

Voor meer informatie en aanmelden kijk op https://www.succesvolleopvolging.nl/ . Mailen kan naar info@succesvolleopvolging.nl