Er wordt wat afgelachen.
Er wordt wat afgelachen. Foto aangeleverd

Lach- en yogasessie voor alle leeftijden

PURMEREND - NazbyEdith organiseert op zondagmiddag 24 februari een lachsessie, ofwel lachyoga. Deze duurt een uur en is bedoeld voor tieners, jongeren en volwassenen.

De sessie begint om 14.00 uur. Deelnemers zijn vanaf 13.50 uur welkom om rustig binnen te komen, alvorens de lachsalvo's beginnen. Deelnemen kost €10,-. Er kunnen maximaal 12 mensen meedoen. Er is water aanwezig (van lachen krijg je dorst), maar neem zelf een handdoekje mee of iets waar je prettig vijf minuten op kunt liggen. De schoenen moeten uit dus wellicht is het een idee om pantoffels of sloffen of dikke sokken mee te nemen.

NazbyEdith is een initiatief van Edith Merks. Ze werkte gedurende 21 jaar in het jeugd- en jongerenwerk in Purmerend en Amsterdam en sinds 2012 bezig met voorlichtingsprojecten over en met LHBTiQ+ op middelbare scholen en in sociale wijkteams.

"Ik houd van jeugd, maar ook van mensen in het algemeen. Ik vind het belangrijk, dat de mogelijkheid bestaat om nieuwe mensen te ontmoeten of om mensen opnieuw te leren kennen. Een goede ontmoeting kan leerzaam zijn en mensen laten groeien", aldus Edith.
Sinds januari staat ze ingeschreven als ZZP-er bij de Kamer van Koophandel en is zij in te huren om sociale projecten te organiseren binnen gemeenten, bedrijven, scholen en dergelijke. Merks is bovendien in te huren als lachyogacoach.

De tickets voor de lachsessie kunnen gekocht worden via de link https://www.ticketkantoor.nl/shop/Nazbyedith