Fraaie winst voor OSV in Alkmaar

AMSTERDAM-NOORD - OSV won in de tweede klasse met 1-4 van Jong Holland. Het team van trainer Ron van der Velde liet in Alkmaar een uitstekende indruk achter.

Hoogste tijd om weer eens volle winst te pakken

OSV wist vooraf dat het de hoogste tijd was om weer eens de volle winst te pakken. De laatste vijf duels lukte het niet om drie punten te pakken. In de openingsfase ging het nog even stroef. Via een strafschop kwam de thuisploeg op voorsprong.

OSV bleef daarna stroef spelen, echter na een half uur kwam de omschakeling. Door Joey Noordenbos werd het gelijk. Nog voor de pauze kon Rik Smit met een kopbal 1-2 scoren.

In de tweede helft kreeg Jong Holland totaal geen greep meer op het duel. Na bijna een uur spelen kon Nicky Roele het duel beslissen. De laatste treffer van de middag werd gemaakt door Amine Aboutaleb. Met een uitermate tevreden gevoel gingen de Mokummers terug naar huis.

Door de winst staat het team op de vijfde plek van de ranglijst. Het is nog onduidelijk of er komend weekend een wedstrijd op het programma staat.

Vanwege het honderdjarig jubileum gaat de selectie deze week naar Leeds om daar samen topvoetbal te kijken. Maar tegenstander ZOB wil het duel niet verplaatsen. Hopelijk komen beide partijen er toch nog snel uit.