SV Kadoelen blijft zorgen houden

AMSTERDAM - NOORD - SV Kadoelen verloor in de derde klasse met 1-2 van JOS/Watergraafsmeer. Het team blijft door dit resultaat degradatiezorgen houden. Al na vijf minuten kwam JOS op voorsprong. Kadoelen kwam daarna moeizaam in de wedstrijd en dat kwam mede door het ontbreken van de geschorste Sergio Vlijter. Na goed voorbereidend werk van Bryan Fleysman kon spits Mitch van Ankeren weer zijn grote klasse laten zien. Hij omspeelde de doelman en het stond gelijk. Daarna bleef de thuisploeg in de eerste helft op de lange bal spelen. In de tweede helft bleef JOS sterker en kreeg al snel een strafschop. Doelman Oudshoorn wist de bal uit zijn doel te houden. Na iets meer dan een uur kon JOS op voorsprong. Van Ankeren kreeg nog een kans om de gelijkmaker te scoren maar had pech Kadoelen blijft voorlaatste staan.