Belangrijke winst voor OFC Zaterdag

OOSTZAAN - Het zaterdagteam van OFC won met 0-1 van Blauw Wit/ Beursbengels. Door deze winst heeft het team van assistent trainer Fred Holverda nog maar twee punten achterstand op Sc Buitenveldert.

Het eerste half uur werd er nog niet goed gespeeld. Daarna ging het plotseling veel beter. In de tweede helft waren de teams aan elkaar gewaagd.

Fraaie actie

Vijf minuten voor tijd kon Nick Kramer na een fraaie actie scoren. Deze voorsprong kwam niet meer in gevaar. Zaterdag 23 februari is de belangrijke wedstrijd tegen EDO.

Grote kans

IVV verloor met 1-0 van SV Diemen. De achterstand op koploper DCG is nu opgelopen tot negen punten. Wel heeft het team van trainer Gerrie Breugem een wedstrijd minder gespeeld. IVV maakte het zichzelf moeilijk door veel kansen te missen. De thuisploeg wist wel een grote kans te benutten. IVV had het zichzelf moeilijk gemaakt en Breugem was na afloop zwaar ontevreden.

Zege voor HYS

SC Purmerland verloor in Haarlem met 1-0 van HYS. Het team van trainer Nikolai Schreuder kreeg in de eerste helft verschillende kansen waar niet goed mee werd omgesprongen. Aanvaller Daniel Brink die was geblesseerd werd zeer gemist. In de tweede helft kon het fysiek sterke HYS de zege pakken.