Voorjaarsactiviteiten Buurtkamer Kadoelen

AMSTERDAM-NOORD - Het voorjaar komt eraan. Ook in Buurtkamer Kadoelen zijn diverse voorjaarsactiviteiten.

Zondag 3 maart van 11.00 tot 13.00 uur houdt de Partij van de Ouderen een bijeenkomst over veiligheid, zorg en openbaar vervoer in de buurt. Wie ook wil meepraten over de ontwikkelingen in Kadoelen kan naar deze bijeenkomst komen. Na deze bijeenkomst houdt Buurtkamer Kadoelen zondag 3 maart vanaf 14.00 uur zelf een voorjaarsmarkt met een Vrolijke Bingo. Vrijdagavond 5 april vanaf 19.00 uur is er een open podium voor alle grote en kleine talenten uit Kadoelen.

Op Bevrijdingsdag, zondag 5 mei is er vanaf 12.30 uur een bevrijdingslunch met buurtbingo. Mensen kunnen dan hun eigen lekkerste/gezondste lunchgerecht meenemen. Zaterdagochtend 8 juni is er vanaf 8.00 uur Luilak met een verrassing voor de buurt.

Vrijdagavond 5 juli is er vanaf 19.00 uur als afsluiter opnieuw een open podium voor alle grote en kleine talenten uit Kadoelen. De entree voor het open podium bedraagt 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen, inclusief een consumptie. Een bingokaart kost 2 euro. De talenten voor het open podium dienen zich van te voren aan te melden via buurtkamerkadoelen6@gmail.com. Alle activiteiten worden worden gepresenteerd door Luna Lunettes.

De Buurtkamer heeft ook een koffie- en jongereninloop op de woensdag. Meer informatie: buurtkamerkadoelen.wordpress.com.