George & Eran
George & Eran (Foto: aangeleverd)

Druk weekend theaterkerk Wadway

WADWAY – Toneelliefhebbers genieten vrijdag 22 februari van de toneelvoorstelling 'George & Eran worden Racisten' in de theaterkerk, Wadway 30 in Wadway. Een komedie over de onmogelijkheid het goed te doen. Roos Blufpand staat zaterdag 23 februari op het podium met liedjes die goudeerlijk, kwetsbaar en zo klein zijn dat het groots is. De aanvang voor beide voorstellingen is 20.30 uur.

"Wij willen ons steentje bijdragen, het juiste doen, aan de goede kant van de geschiedenis staan, tolerant en begripvol zijn." Maar deugen is niet zo makkelijk als het lijkt in de wereld waarin iedereen leeft. In deze actuele komedie zoeken de bruine vrienden George & Eran samen met het witte zangduo Nordgrond naar de (on)mogelijkheid om er samen uit te komen als het gaat om ongelijkheid en discriminatie in Nederland. Zie ook www.georgeeneranproducties.nl.

Roos Blufpand is zangeres, songwriter en pianist. Op bijzondere wijze wisselt ze kleine, tedere liedjes af met vrolijke liedjes, die zeer aanstekelijk zijn. Samen met haar geweldige band speelt de muzikale duizendpoot met verschillende stijlen en arrangementen en spreekt daardoor met haar muziek liefhebbers van jong tot oud aan. Zie ook www.roosblufpand.nl

Meer info en kaarten via www.theaterkerkwadway.nl.