Aarde engelen
Aarde engelen (Foto: aangeleverd)

ELKE Spirituele beurs

ZWAAGDIJK - ELKE beurs is de samenvoeging van Elles en Kees en staat voor Eenvoudig, Liefdevol, Krachtig en Eerlijk. Elles en Kees Bimmerman organiseren al jaren eenvoudige en betaalbare spirituele beurzen in West-Friesland. Dit keer gaan zondag 24 februari, 12.00 uur, de deuren open in het Dorpshuis Over de Leek, Zwaagdijk 204a.

Iedereen is van harte welkom. Het aanbod varieert van fotolezen, handlezen, (voet)massages, kruiden, edelstenenconsult en -verkoop tot tarot en andere kaartleggingen. In een aangrenzende ruimte kan men om 14.00 uur geheel GRATIS deelnemen aan een geleide meditatie met het thema gezondheid en vitaliteit. Deze wordt verzorgd door Nora Blokker en is speciaal gericht op het voeden, balanceren en herstellen van de lichaamscellen, de organen en het verlichten van het emotioneel/mentale lichaam dat zijn invloed heeft op het fysieke lichaam.

Nora Blokker is al meer dan vijftien jaar actief in haar eigen praktijk Fáos, dat Lichtbundel betekent. Daar verzorgt zij individuele sessies of healings, maar organiseert ook regelmatig cursussen en workshops om bijvoorbeeld beter te begrenzen en te gronden. Meer informatie: www.elkekruid.jouwweb.nl, www.faos.nl.