Knippen bij Ray van den Berg kappers wordt tot kunst verheven.
Knippen bij Ray van den Berg kappers wordt tot kunst verheven. Foto: Aangeleverd

Ray van den Berg kappers: Een tikkeltje anders...

BEVERWIJK - Na zes weken van rigoureuze verbouwing is de salon van Ray van Berg kappers klaar voor de toekomst. Sinds 16 februari is de zaak heropend en klaar om nog mooier haar te maken….

Het gehele nieuwe interieur ademt rust uit. Het is huiselijkheid en bovenal: het is kwaliteit. De gasten zullen vooral de individuele, persoonlijke aandacht van alle haarstylisten nog meer gaan waarderen. Waar de salon ook een oplossing voor heeft gevonden is de wachtruimte, niet alleen om een heerlijke cappuccino te drinken tijdens het wachten, maar bijvoorbeeld ook om even te kunnen 'doorwerken' tijdens de 'posetijd' van je haarkleur. Uiteraard hebben ook de heren hun eigen "plekkie" gekregen. Stoerder en een tikkeltje eigenwijs. Mocht je, al dan niet tijdelijk, weinig of geen haar hebben, zal er altijd verwezen worden naar Ray van den Berg Haarwerken in het naastgelegen pand.

Niet alleen bij diegene die door chemotherapie zijn of haar haar (tijdelijk) verliest, maar ook bij erfelijke kaalheid of vormen van alopecia. Door de jarenlange ervaring en certificering werkt en declareert de haarwerksalon namens alle zorgverzekeraars. Oftewel, Ray van den Berg kappers & haarwerken is open voor: beleving, persoonlijke aandacht, ervaring en de expertise van alle haarstylisten zullen nog beter gaan zorgdragen voor mooi haar voor iedere gast.

Nieuwsgierig naar de salon en de diverse mogelijkheden die deze salon te bieden heeft? Ray van den Berg kappers & haarwerken is te vinden op het Hilbersplein 27-29 in Beverwijk, 0251-234041.info@vandenbergkappers.nl.

Voor de haarwerksalon dien je altijd vooraf een afspraak te maken. Voor de kapsalon kun je voor de meest voorkomende salonbehandelingen ook online een afspraak maken via de site, www.vandenbergkappers.nl .