De kampioentjes van de Anne Frankschool.
De kampioentjes van de Anne Frankschool. (Foto: Aangeleverd)

Vlinder en Anne Frank kampioenen schoolkorfbal 2019

HEEMSKERK - In de voorjaarsvakantie, werd het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi voor de groepen 3, 4, 5 en 6 van de Heemskerkse basisscholen in sporthal de Waterakkers gehouden. Het toernooi werd georganiseerd door korfbalvereniging HBC en is een onderdeel van de Schoolsportagenda gecoördineerd door Team Sportservice Kennemerland.

Op donderdag 21 februari hebben zich 's middags 16 fanatieke teams van 6 verschillende scholen verzameld om aan het schoolkorfbaltoernooi van korfbalvereniging HBC mee te doen. Verdeeld over 3 velden werden sportieve wedstrijden gespeeld en ging men de strijd met elkaar aan om de eerste plaatsen. In de pauze kregen de teams wat drinken en wat lekkers.

De winnende school bij de groepen 3/4 is de Vlinder geworden. Bij de groepen 5/6 was de Anne Frank het sterkst. Wethouder Aad Schoorl heeft de prijzen uitgereikt. Mede namens de vele vrijwilligers van Korfbalvereniging HBC en de vrijwilligers van IJmond EHBO is het toernooi weer prima verlopen. KV HBC wil alle deelnemers bedanken voor een zeer geslaagde sportieve dag.