Afbeelding
(Foto: )

Wensboom voor ouderen

HEEMSKERK - De locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk hebben een wensboom staan van Gouden Dagen. Hierin kunnen alle ouderen hun wens ophangen. Door sponsoring en donateurs kan Gouden Dagen deze wensen vervullen. De wensbomen staan in de verpleeghuizen Meerstate en Heemswijk en in de woonzorgcentra Waterrijck, Sint Agnes en Westerheem. Ook in het gezondheidscentrum op het Maltezerplein staat een wensboom.

Wandelen op 15 maart voor een high tea

De wens van de heer Dwarswaard gaat op 28 februari in vervulling. Hij wil dolgraag naar de Lentetuin in Breezand. Hij heeft daar gewerkt en gewoond. In de maand maart staan er diverse leuke activiteiten op het programma.

NLDoet

Men start met de Landelijke Vrijwilligersactie NLDoet. Vanuit Gouden Dagen en het Uitbureau Westerheem gaat men wandelen voor een high-tea op 15 maart om 14.00 tot circa 16.30 uur.

Wilt u meelopen, dan kunt u zich hiervoor nog inschrijven bij de gastvrouw van Westerheem, telefoonnummer 088-9957252.

Rollators keuren

Op 21 maart gaan Gouden Dagen Heemskerk in Meerstate een Rollatordag organiseren van 14.00 tot 16.00 uur. Medipoint gaat de rollators keuren, Daarna worden ze gewassen door vrijwilligers en kunnen de eigenaren ze samen met de vrijwilligers gaan 'pimpen'.

Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Het gaat hierbij vooral om de gezelligheid. U kunt zich hiervoor inschrijven bij het Uitbureau van Meerstate via telefoonnummer 06-20409016.

Smartlappenkoor en VIP-tafel in Westerheem

''Op 28 maart zetten wij onze VIP-tafel weer neer in Westerheem. Daar treedt vanaf 14.30 uur het Smartlappenkoor op. De VIP-tafel is alleen bestemd voor de ouderen die zelfstandig wonen'', aldus Gouden Dagen Heemskerk.

U kunt zich hiervoor opgeven bij de gastvrouw van Westerheem, telefoonnummer 088-9957252.