Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Scooters bij Rutte2wielers

HEEMSKERK Het is druk deze woensdagochtend in de winkel en werkplaats van Rutte2wielers aan het Gildenplein 12. Paul Rutte geeft de koper van een nieuwe scooter instructies pal voor de zaak. "De klant is geen nummer. Een goed contact met de klant is heel belangrijk. Daar hechten al onze medewerkers aan", is de filosofie van Paul.

Drie bruggen voor zowel de 50 cc scooters als motorscooters zijn continu in gebruik voor onderhoud en schadeherstel. "Als mensen schade hebben, dan kunnen we alles regelen. Dus niet enkel het repareren van de schade, maar ook de zaken regelen via de verzekering."

Rutte2wielers heeft klanten uit de hele IJmond en ook een haal en breng service.
Wel wijst Paul er op dat de scooterrijders wel even op tijd melden wanneer de scooter een servicebeurt nodig heeft. "Dan kunnen we dat snel inplannen, meestal binnen een week. Maar wie plotseling met bijvoorbeeld een lekke band te maken krijgt, helpen we direct." De drie vaste medewerkers zijn allemaal vakkrachten met een vakopleiding scootertechniek.

Rutte2wielers verkoopt alle topmerken scooters, van Sym tot en met Vespa. Ook voor motorscooters kunnen de liefhebbers terecht aan het Gildenplein. "De meeste modellen hebben we gewoon in voorraad en als dat niet het geval is dan hebben we de scooter binnen drie dagen in de zaak."

Knutselaars zijn ook welkom. Wie losse onderdelen voor zijn of haar scooter wil kopen, inclusief gratis advies, vindt een warm welkom bij Rutte2wielers. Naast nieuw verkoopt Rutte ook gebruikte brom- en snorscooters.

www.rutte2wielers.nl.