Eigenaresse Annet (links) met het echtpaar Grapendaal.
Eigenaresse Annet (links) met het echtpaar Grapendaal. (Foto: STUDIOPIJLMAN)

'De hulp heb ik hier gevonden!'

VELSERBROEK - Annet van de Afslankstudio kan het nog steeds niet geloven… Vorige week donderdag kreeg ze een telefoontje van internist T. de Nijs van het Rode Kruis Ziekenhuis. Hij complimenteerde Annet met haar werk. 'Daar kan geen pilletje tegenop', aldus de internist.

Erkenning door internist voor Afslankstudio Velserbroek

Op een woensdagmiddag in oktober kwamen Gerda en Arnold Grapendaal uit Beverwijk de afslankstudio binnen, voor een vrijblijvend intakegesprek. Gerda liep al jaren bij een diëtiste en in het ziekenhuis bij de internist, zij moest nu 4 keer per dag insuline gaan spuiten vanwege haar suikerziekte. En nu wilde ze hulp gaan zoeken bij het afvallen en om te voorkomen dat zij de rest van haar leven insuline moest gaan gebruiken.

Krant

Ze zag de advertentie van Afslankstudio Velserbroek in de krant en besloot samen met haar man ervoor te gaan. Na het intakegesprek zijn zij gelijk begonnen, een kuur op de Cryolipolyse, de presso en de BIO HCG. Binnen vier weken waren alle waardes naar beneden en hoefde zij niet meer vier keer per dag te prikken. Gerda is 24 kilo en haar man Arnold 25 kilo lichter binnen 5 maanden. ''We hebben een heel nieuwe levenswijze en genieten elke dag'', vertelt Gerda.

Zelfverzekerder

''We zijn zelfverzekerder en voelen ons goed. Het leven is een feestje, we gaan af en toe gewoon uit eten en zijn ons veel bewuster van wat we eten. Ik had lievelingsvesten in maat 52, het kostte moeite om daar afstand van te doen maar ik ben er trots op dat ik nu maat 40 pas. We zijn blij dat we de stap genomen hebben om hulp te zoeken en die hulp hebben we hier gevonden.'' Toen de internist van Gerda het verhaal horde besloot hij naar de Afslankstudio te bellen om hen te complimenteren.

Overgewicht

Annet is nog steeds onder de indruk. ''We vinden het fantastisch om mensen te helpen in hun strijd tegen overgewicht, vooral buikvet is gevaarlijk voor ons lichaam, daardoor ontstaan allerlei ziektes en dan zo'n erkenning, daar ben ik trots op'', aldus Annet. Wilt u ook hulp om van uw overgewicht af te komen u bent van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek!

Afslankstudio Velserbroek, Klompenmakerstraat 7 in Velserbroek. Tel. 023-5490556.