Afbeelding
Foto: Aangeleverd

VIP avond Blanco Milano Beverwijk

BEVERWIJK - Blanco Milano is de fashionstore aan de Breestraat en inmiddels een begrip in Beverwijk en omstreken. Wekelijks hebben zij nieuwe stylen en zijn er bij Blanco Milano de mooiste merken te vinden zoals, Tommy Jeans, In Gold We Trust, Ballin Amsterdam, Purewhite, Black Bananas, Off the Pitch, Guess, Muchachomalo en nog veel meer.

Aankomende week op woensdagavond 13 maart van 18.00-22.00 uur organiseren zij een speciale VIP-night. Deze avond ontvang je 20% korting op de gehele collectie en de eerste 40 klanten ontvangen een goodiebag twv €75,- bij hun aankoop. Wees er wel snel bij want op=op. Deze avond zullen onze klanten flink in de watten gelegd worden. Volop bubbels en beer en DJ Heartex die deze avond draait zal het ultieme clubshopping gevoel geven. Veel mannen volgen Blanco Milano al op Instagram & Facebook.

Daarnaast hebben ze een nieuwe webshop (WWW.BLANCO-MILANO.NL) en zelfs een eigen gratis shopping app! Met de app heb je altijd en overal toegang tot de nieuwste stylen van de toonaangevende modemerken die Blanco Milano verkoopt. Daarnaast blijf je ook nog eens up to date van alle acties.

Voor aankomend seizoen zijn de fashion trends uitbundig, kleurrijk, laagjes en oversized. Het uitbundige zie je terug in de drukke prints. De dessins zijn heel verschillend en kun je ook nog eens met elkaar combineren! De mode is kleurrijk, trendkleuren zijn bijvoorbeeld: geel, mintgroen, oranje & rood. Waar je dit festival seizoen zeker niet omheen kan zijn de hippe neon kleuren. Maar ook voor mooie basics moet je bij Blanco Milano zijn.

Kom dus gerust eens langs in de winkel voor een drankje en wat style advies.