Handbalsters DSS ten onder tegen Volendam

HEEMSKERK - DSS speelde op 9 maart de laatste thuiswedstrijd tegen Volendam. Na de blamage van vorige week wilde DSS voor eigen publiek het seizoen graag goed afsluiten. Maar dat ging niet naar wens. De Heemskerkse handbalsters verloren met 26-35. De eerste minuten van de wedstrijd ging de stand gelijk op en werd het 3-3. DSS kon echter geen grip krijgen op de rechteropbouw van Volendam in combinatie met haar passes naar de cirkel, met als gevolg dat de uitploeg langzaam bij de Heemskerksen weg kon lopen (5-9). Na de rust stond de dekking van DSS tegen de georganiseerde aanval van Volendam goed, maar werden zij een aantal keer overlopen via break-outs. De einduitslag was in het voordeel van de Volendamse ploeg 26-35.

Doelpunten DSS: Angelique de Groot (11), Melissa Wilmsen (6), Britt van Elsacker (3), Maxime Sinnige (3), Natasja de Vries (1), Semmy le Noble (1) en Kim de Ruijter (1).