Maatjes GGZ!

IJMOND - Maatjes GGZ richt zich op mensen die een psychische kwetsbaarheid met een min of meer chronisch karakter hebben. In de maatjes GGZ activiteit wordt zo'n deelnemer gekoppeld aan een vrijwilliger.

Nieuw bij Humanitas

Samen ondernemen zij activiteiten die de deelnemer uit zijn ( mogelijke 0 isolement haalt. Bij de start van het traject formuleert de deelnemer een aantal doelstellingen. Het traject is tijdelijk en duurt in principe een jaar. De coördinator koppelt een vrijwilliger na een intensieve opleiding aan een deelnemer welke deze een per week of twee weken bezoekt.

Er wordt nauw samengewerkt met de instellingen die zich op de ze doelgroep richten. Mocht u geïnteresseerd zijn in de functie van coördinator en of potentiele deelnemers of vrijwilligers kennen dan stellen wij het zeer op prijs als u ze met ons in contact brengt.

Ook geven wij graag meer informatie over de functie en activiteit, Voor vragen over deze activiteit kunt u contact opnemen met onze coördinator, Rika Louwe tel 06-13319018 of email humanitas@ijmond.nl/maatjesggz.