De tennisclinic is tijdens de open dag op zondag 31 maart.
De tennisclinic is tijdens de open dag op zondag 31 maart. Foto: Aangeleverd

HEEMSKERK - De Heemskerkse Tennisvereniging (HTV) Assumburg organiseert op zondag 31 maart een open dag met als hoogtepunt een tennisclinic van Paul Haarhuis. Haarhuis was samen met Jacco Eltingh één van de beste dubbelspelers van de wereld. Ze werden maar liefst twee keer wereldkampioen en wonnen alle Grand Slam toernooien een keer.

Deze clinic komt voort uit het jubileumjaar 2017 (Assumburg bestond toen 40 jaar). Via sponsor Intersport Veldhuis en ballenleverancier Dunlop won Assumburg deze fantastische prijs. Organisator van de clinic Paul Duin is blij dat er eindelijk een datum is geprikt. "Haarhuis heeft als bondscoach van het Davis – en Fed Cupteam een drukke agenda".

De open dag en tennisclinic is zowel voor jong- en oud, leden en potentiële leden. De tennisclinic vindt plaats op de tennisbanen van HTV Assumburg aan de Communicatieweg 2 in Heemskerk, waar naast Paul Haarhuis ook de clubtrainster Claire Lablans de deelnemers zal enthousiasmeren voor de tennissport.

De open dag start om 11.45 uur voor de jeugd en voor de senioren begint het programma om 14:45 uur. Om 17 uur is het tennisprogramma klaar en volgt de officiële opening van het nieuwe tennisseizoen met een borrel.

Inschrijven kan via www.htvassumburg.nl . Wie wil komen kijken is natuurlijk ook van harte welkom op het tennispark.