Nieuwe activiteiten bij 'het Leger'

BEVERWIJK - Het Leger des Heils aan de Geysendorfferlaan 4 in Beverwijk is gestart met een aantal nieuwe activiteiten. Zo kan men o.a. mode leren maken of een cursus gezellig schrijven volgen. Men kan ook bij het Leger terecht voor een eenvoudige soepmaaltijd.

Op woensdag en donderdag om 12.00 uur kan men terecht voor een eenvoudige soepmaaltijd met een broodje. Hiervoor wordt slechts € 2,00 gevraagd. Op woensdagochtend kunnen mensen ook aan de slag, in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een kopje koffie of thee met allerlei taalonderwerpen. Deze cursus is gratis.

Het leren mode maken is iedere woensdagmiddag vanaf 13.30 uur. Er staan enkele naaimachine voor gebruik, er zijn stoffen voorradig en voor kinderoppas wordt gezorgd. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Complete maaltijd

Om de twee weken wordt er op donderdag een complete maaltijd bereid (3-gangen). Mensen die het gezellig vinden om in een gezellige groep met elkaar te eten kunnen hiervan gebruik maken voor slechts € 3,50. En onder deskundige begeleiding kunnen ouderen deelnemen aan een eenvoudig beweegprogramma.

Inlichtingen

Voor meer inlichtingen en uitgebreide informatie en tijden kan men bellen met telefoonnummer 0251-233447 of 06-51961362.

Ook kan men terecht op de website www.legerdesheils.nl/korpskennemerland.